Osmosewater

Wat is osmosewater?

Osmosewater is gefilterd leidingwater. Leidingwater bevat nog een hoeveelheid minuscule onzuiverheden zoals zouten, kalk, nikkel, mangaan, ammonium, chloor enzovoort. KennyClean filtert het leidingwater om tot osmosewater. Dit wil zeggen dat wij alle bestanddelen uit het water filteren zodat het is ontdaan van alle mogelijke verontreinigingen. Het water wordt gezuiverd naar 0.00 ppm (ppm is de eenheid van vuildeeltjes). Wat overblijft, is PUUR water (een vloeistof dat uitsluitend bestaat uit waterstof en zuurstof) en dat kent een opmerkelijk oplossend vermogen.

Als dit water in contact komt met een oppervlak, neemt het allerlei bestandsdelen op en laat het een proper oppervlak achter. En omdat het ook ontdaan is van alle zouten, droogt na zorgvuldige spoeling, de vloeistof volledig streeploos op met een resultaat dat onberispelijk is zonder enig gebruik van chemicaliën & detergenten. Dat maakt dit systeem ook zo milieuvriendelijk! Bovendien wordt uw regenwaterput en de rest van het milieu niet bevuild.

Hoe werkt osmosewater?

Reinigen met osmose gebeurt via een telescoopsteel met een borstel waar continu water doorloopt. Wij kunnen hierdoor reinigen tot maximum 20 m hoogte, zonder ladders of hoogtewerker. Het osmosewater wordt via een smalle slang tegen de ruiten gespoten. Door de kracht van het osmosewater wordt het vuil opgeslorpt. Het osmosewater filtert meteen de bevuiling uit het oppervlak, want de meeste oppervlaktes zijn niet volledig dicht, er zitten kleine poriën in die worden gereinigd door het osmosewater.

Omdat het osmosewater al deels het werk doet, is verder enkel nog licht borstelen en afspoelen nodig wat ook de kans op beschadigingen drastisch vermindert. Oppervlaktes die vaak op een traditionele manier zijn schoongemaakt kunnen bruisen, omdat het osmosewater de bevuiling eruit filtert en het vuil van diep in het oppervlak naar boven haalt. De ramen moeten niet afgedroogd worden, omdat osmosewater namelijk vanzelf droogt zonder sporen na te laten.

Wat zijn de voordelen van osmosewater?

  • Ruiten en zonnepanelen hebben meer glans en blijven langer proper
  • Vlek-& streepvrij
  • Rubber wordt niet meer aangetast door de combinatie van zure regen en bijtende producten
  • Natuur- & milieuvriendelijk; zonder chemicaliën of detergenten
  • De kaders worden mee gereinigd
  • Volkomen veilig werken vanaf de begane grond, geen ladders of hoogtewerkers
  • Minder verstoring, meer privacy-behoud
  • Probleemloos reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen
  • Deze manier van reinigen is CE-conform