Over ons: KennyClean

Bij KennyClean kunt u terecht voor al uw kleine- & grote schoonmaakzorgen. Wij bieden u een totaalpakket aan diensten aan.
Ons familiebedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een belangrijke speler in de facilitaire dienstverlening in regio Meetjesland.
Laat ons u overtuigen waarom en maak een sprong vooruit! Want kiezen voor KennyClean is kiezen voor:

Respect voor het milieu

KennyClean wil ook zijn steentje bijdragen tegen de vervuiling en opwarming van de aarde met oog op een duurzame toekomst.

(H)echte samenwerking

KennyClean denkt met u mee. Uw belang staat centraal. We zoeken samen welke oplossing voor u het best is en putten daarvoor uit onze ervaring. Bij ons krijgt u eerlijk en deskundig advies.

Flexibele en discrete service

De klanten blijken naast de kwaliteit vooral te waarderen dat KennyClean u als klant eerlijk bedient met de nodige discretie & flexibiliteit. Het vertrouwen van de klant in ons primeert. En dat levert resultaat op. Heel wat klanten zijn zo tevreden dat ze andere klanten aanbrengen. KennyClean is hier uitermate trots op.

Innovatie

KennyClean gaat voortdurend op zoek naar betere producten en materialen. Deze worden uitvoerig getest op kwaliteit en snelheid. En ook het milieu wordt hierbij zeker niet vergeten. Zo komen we tegemoet aan de verschillende behoeften van onze klanten en kunnen wij de beste prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden.

Kwalitatieve dienstverlening

Op kwaliteit sluiten we geen compromissen. Nooit! Ons werk moet altijd en overal goed gebeuren, verzorgd tot in de puntjes. We gebruiken daarbij de juiste middelen en hanteren de meest geschikte technieken. Wij bieden u een kwalitatieve service die zo uitgebreid is als uw wensen.