Reinigen van zonnepanelen

Zou u het rendement van uw groene investering willen behouden? Laat uw zonnepanelen reinigen door KennyClean en ga voor 30% hogere zonne-opbrengst!

Aan zonnepanelen heb je weinig onderhoud, maar toch krijgen ze af te rekenen met vervuiling zoals vallende bladeren, stuifmeel van bomen, uitwerpselen van vogels en zelfs mosvorming. Althans beweren verkopers van zonnepanelen dat zonne-installaties zelfreinigend zijn, maar niets is minder waar! Wie dakramen heeft, weet dat die ook vuil worden, zelfs al is het zelfreinigende beglazing. Want hardnekkig vuil laat zich niet temmen door een fikse regenbui. Vervolgens wordt het zonlicht tegengehouden door vervuiling en daalt het rendement. Dus uw zonnepanelen laten reinigen door KennyClean is een investering die loont!

Ook voor zonnepanelen gebruiken wij osmosewater omdat zeep de zonnestralen kan bëinvloeden waardoor de zonnepanelen niet optimaal energie kunnen leveren. Door ons systeem kunnen wij ook bij schuine daken vanop de grond werken zodat de reiniging veilig gebeurt!

» Reiniger van zonnepanelen nodig?Contacteer ons, we maken een vrijblijvende offerte